Σας παρουσιάζουμε τον ιστότοπο του ΣΤ2 τμήματος (σχ. έτους 2018-19) ως συνέχεια του
Ε2΄τμήματος (σχολικό έτος 2017-18)
του 4ου δημοτικού σχολείου Ευκαρπίας.
Η παρούσα ιστοσελίδα περιλαμβάνει στιοιχεία των ...παλιών ροδιών του Ε2 (σχ. έτος 2015-16) που έγιναν εκτάκια ( σχ. έτος 2016- 17).Από φέτος,λοιπόν, θα βρίσκεται στην υπηρεσία των μαθητών του ΣΤ 2 τμήματος του σχολείου μας, των γονέων και κηδεμόνων τους καθώς και όλων των διαδικτυακών φίλων που την επισκέτονται.
Εδώ θα μπορείτε να μαθαίνετε τα νέα και τις δραστηριότητές μας και
να συμβουλεύεστε το σχολικό μας ημερολόγιο (στο τέλος της σελίδας)
Σας προσκαλούμε να γίνετε συνοδοιπόροι στο ταξίδι μας!
Καλωσήρθατε!

Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016

Α΄ εκπαιδευτική επίσκεψη (σχολ. έτους 2016-17)

Την Πέμπτη 29-9- 2016 έλαβε χώρα  η πρώτη μας εκπαιδευτική επίσκεψη (μαζί με την Ε΄ τάξη) στη Σουρωτή Θεσσαλονίκης.Εκεί  επισκεφτήκαμε:
  •  το εργοστάσιο της Ανώνυμης Εταιρίας εμφιάλωσης κι Εμπορίας μεταλλικού νερού "Σουρωτή" και 
  • Την Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου.
Στο εργοστάσιο μας  υποδέχτηκε ο κ. Αντώνης Εμβαλωματής, (υπεύθυνος διαχείρισης ποιότητας του εργοστασίου), ο οποίος  με πολλή ευγένεια μας μίλησε για το νερό και τις ευεργητικές για τον άνθρωπο ιδιότητές του - ειδικά  αυτές του μεταλλικού νερού.Μας εξήγησε τη διαδικασία παραγωγής  και εμφιάλωσης  του μεταλλικού αλλά και του επιτραπέζιου νερού καθώς και των διαφόρων τύπων προϊόντων του εργοστασίου.





Ο δάσκαλος της Ε΄τάξης Π. Ποντικάκος μοιράζοντας  αναψυκτικά και νερά

Μετά την ξενάγηση στους χώρους του εργοστασίου, μοιράστηκαν  σε μαθητές κι εκπαιδευτικούς, νερά κι αναψυκτικά του εργοστασίου.Εκ μέρους των μαθητών αλλά και των εκπαιδευτικών  κ. Ποντικάκου Παναγιώτη και  κ. Λάμπρου Κων/νου ευχαριστούμε Θερμά τον  κ. Εμβαλωματή και  όλο  το εργοστάσιο "ΣΟΥΡΩΤΗ", για την ξεχωριστή υποδοχή, ξενάγηση και φιλοξενία που μας προσέφεραν.


 

Στη συνέχεια κατευθυνθήκαμε στην Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου.Η  Ιερά Μονή είναι αφιερωμένη στον Άγιο Ιωάννη τον Θεολόγο και στον Άγιο Αρσένιο τον Καππαδόκη, του οποίου τα Λείψανα βρίσκονται στο Καθολικό της Μονής. Στη Μονή υπάρχει και ο τάφος του Αγίου  Παϊσίου, τον οποίο και προσκυνήσαμε.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου